Våra tjänster

Våra tjänster

Våra tjänster

Transporter

Börje Näsströms åkeri kör främst styckegodstransporter, som industri- och konsumtionsgods. Bland våra främsta kunder finns industriföretag, Kinnarps och distributörer som DHL. Vi kör också en del kontinuerliga slingbiltransporter, vilket ger ett jämnt flöde i produktionen och därmed sparar både tid, pengar och miljö.

Vi tror på snabba leveranser och god personlig service och vår personal är vår största resurs. Våra chaufförer har rätt utbildning, god lokal kännedom och lokalt engagemang. Vi månar om ett bra bemötande gentemot kunder och slutkunder och därför värdesätter vi såväl rätt utbildning och erfarenhet som social kompetens bland våra medarbetare.


Kontakta oss
Transporter
Vi har lagermöjligheter

Vi har lagermöjligheter

Vi har lagermöjligheter

Krantjänster

Utöver lastbilar har vi också kranbilar och kan därför erbjuda både krantjänster och förare för olika uppdrag. Krantjänster kräver rätt utrustning, rätt yrkesman och hög kompetens vad gäller fordon och säkerhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda det som resurs och ett komplement till våra övriga transporttjänster, eller i kombination med transporter för en smidigare process.

Utbildningar

Tack vare våra erfarna chaufförer, varav flera är certifierade APL-handledare och utbildade utav TYA, kan vi också utbilda en ny generation chaufförer. Det är viktigt att det finns högkvalitativa yrkesförarutbildningar nu när försvaret inte längre förser oss med professionella förare. Börje Näsströms åkeri erbjuder därför utbildning till flera av länetsyrkesskolor.

Warning: Undefined variable $mobile_header in /customers/3/a/3/nasstromakeri.se/httpd.www/include/classes/content.class.php(36) : eval()'d code on line 4